‘Ik ben verdrietig – thema dood’

‘Ik ben verdrietig – thema dood’ is werkmateriaal voor kinderen vanaf 3 t/m 8 jaar, het is een drempelverlagende wijze om te ‘leren’ praten over de dood en verlies.
Het product kan ingezet worden als er daadwerkelijk een verlies heeft plaatsgevonden, maar kan ook heel goed gebruikt worden om voorlichting te geven als er nog geen emoties en verdriet spelen bij het kind of binnen de groep.
Het is mogelijk om een afspraak te maken met ons zodat wij met u, uw kinderen of leerlingen in gesprek gaan en ze begeleiden met behulp van dit materiaal.
Zo brengen we dit thema, dat nog te vaak ervaren wordt als moeilijk, op een toegankelijke manier bij de kinderen onder de aandacht.
Op spelende wijze vertellen we over de uitvaart en over de dood. Het product is een initiatief van José Janssen – Praktijk verloren verleden.

Lezing door Marie-Claire van der Bruggen
Graag wil ik u uitnodigen voor een lezing van Marie-Claire van der Bruggen.

De lezing gaat over haar persoonlijke ervaringen op het gebied van leven en dood. Ze vindt heel belangrijk om bij zoveel mogelijk mensen angst rondom de dood en het sterven te mogen wegnemen.

U bent van harte welkom op 11 oktober in Kulturhus de Cocer te Rossum (Ov). Aanvang lezing 19.30 uur.

U kunt zich aanmelden door onderstaand uw naam en emailadres
in te vullen of voor meer informatie : ga naar : Info lezing Marie-Claire