Ik ben aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders die zich inzet voor kwaliteit en bekendheid van professionele ritueelbegeleiders.

Wie meer informatie wil over de post-HBO opleiding tot Ritueelbegeleider verwijs ik graag door naar Het Moment.

Mijn bijzondere aandacht en zorg gaan uit naar mensen die een broer of zus hebben verloren. Stichting Broederziel zet zich in voor de belangen van deze groep mensen.

Hemelvlucht.nl biedt binnen Europa de unieke mogelijkheid om de as van een dierbare te verstooien op een stratosfaire hoogte van +/- 25 km in de atmosfeer middels een indrukwekkende asverstooiingsballon. Naast asversrooiing per heliumballoin bieden zij tevens de mogelijkheid tot asverstrooiing per vuurpijl boven zee.

De Vereniging Ouders van een Overleden Kind is een zelfhulporganisatie van ouders van een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten.

De Troostkalender is bedoeld om u te herinneren aan het feit dat een vriend of familielid, buurvrouw of collega een speciale, vaak moeilijke dag meemaakt: de sterfdag van een dierbare. Op de sterfdag van een voor hen dierbare zal een kaartje, een telefoontje of een blijk van medeleven een wereld van verschil maken. Voor meer informatie over dit product verwijs ik u graag door naar de website.